Consignatieverkoop

Werkplaats Occasion Center Venlo

Occasion Center Venlo biedt u de mogelijkheid om uw auto in de vorm van consignatie te verkopen.
Het verkopen van een occasion brengt veel handelingen met zich mee en kan een tijdrovende bezigheid zijn. Door onze ervaring in de automotive branche, een groot netwerk en de mogelijkheid tot het bieden van inruil, garantie en financiering is Occasion Center Venlo prima in staat om uw occasion te verkopen middels een consignatie verkoop.

Werkwijze
Indien u gebruik wenst te maken van onze consignatie verkoop service krijgt uw auto een plaats in onze showroom, waar uw auto gezien wordt door vele potentiele klanten.
Uiteraard wordt uw auto grondig (technisch) geïnspecteerd en in zijn geheel gereinigd, zodat deze er perfect bij staat. De auto’s die wij in consignatie nemen dienen betrouwbaar te zijn, vrij van schade, roest of andere gebreken en moeten een aantoonbare service historie hebben. Kleine reparaties kunnen eventueel in opdracht voor u worden uitgevoerd. Vervolgens wordt uw auto uitgebreid gefotografeerd, op onze website geplaatst en meegenomen in onze advertentiecampagnes.
In overleg met u wordt, op basis van verkennend marktonderzoek, de verkoopprijs bepaald en de onderliggende afspraken worden aan u schriftelijk bevestigd.
Voor meer informatie over een eventuele consignatie verkoop van uw auto kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Openingstijden

Ma t/m Vr: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00
Zondag: Op afspraak

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

RDW erkend
Mogelijk gemaakt door Mobilox